top of page
Kat van de slaap

Donaties die wij als dierenvoedselbank hebben mogen ontvangen

Donaties & giften

Af en toe krijgen wij geweldige donaties en giften, zoals bijvoorbeeld van de Jumper in Harlingen. Hier zijn wij natuurlijke hartstikke blij mee en hieronder kunt u een aantal foto's bekijken van deze geweldige, hartverwarmende donaties die wij tot nu toe hebben mogen krijgen. 

Wij zijn ontzettende geholpen met donaties in de vorm van dierenvoer of dierbenodigdheden. Heeft u geen spullen om te doneren maar wilt u ons toch steunen, particulier of als bedrijf? Desgewenst vermelden wij u op onze website en social media, maar anoniem doneren mag natuurlijk ook altijd.

 

Via onderstaande buttons kunt u de dierenvoedselbank De Waadhoeke steunen op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een financiële donatie of door middel van nalatenschap. Ook is het mogelijk om de restwaarde van uw hardware te doneren of door een kleine bijdrage te doen wanneer u online aan het shoppen bent.

 

Zo merkt u zelf weinig van de donatie, maar wij zijn u ontzettend dankbaar!

Sponsors

Graag bedanken wij onze sponsor Poelstra Autodemontage uit Franeker voor hun sponsoring op het gebied van wagenpark onderhoud. Wij zijn hier ontzettend mee geholpen! 

logo-poelstra.png
bottom of page