top of page

Een eigen pand


Wij zijn een dierenambulance en stichting die op giften en donaties al twee jaar overleefd. Wij zetten ons in voor elk hulpbehoevend dier en we ondersteunen gezinnen met een minimum inkomen door middel van onze dierenvoedselbank.


Doordat ons clientenbestand alleen maar toeneemt is er meer behoefte aan voer. Hiervoor hebben wij meer ruimte nodig. Op dit moment slaan wij thuis alles op in huis, in een schuur en in een kar. Het liefst zouden we alles veilig, droog en geordend opslaan zodat wij ook voor de nieuwe toestroom van clienten voldoende voer kunnen inslaan. Helaas krijgen wij op het moment geen subsidies en daarom zijn wij afhankelijk van giften en donaties.


Onze droom is natuurlijk om een eigen pand te bezitten, waarin wij ons verder kunnen uitbreiden met zowel de opslag van dierenvoedsel als de dierenambulance. We willen graag alles op één plek hebben en omdat wij een eigen dierenambulance hebben is het handig als we dit zouden kunnen combineren op één locatie.


We hebben niet alleen meer ruimte nodig om voedsel op te slaan en om de dierenambulance veilig te stallen, maar ook een plek om nieuwe ideeën uit te werken, te vergaderen en ons dagelijkse werk als vrijwilliger beter, snelle en professioneler uit te kunnen voeren. Een geschikt pand huren of kopen zou dus een enorme uitkomst zijn en hiervoor hebben wij jullie hulp nodig.


We hebben een project aangemaakt waar u kunt doneren om ons te helpen aan een betere, ruimere locatie voor onze dierenvoedselbank en de dierenambulance de Waadhoeke.


U kunt hier meer lezen over ons project, de doelstelling en wat wij nodig hebben om dit doel te bereiken.
40 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page