top of page

Een nieuwe vrijwilliger

Eind 2020 kregen we een bericht van iemand uit Leeuwarden, die graag wilde helpen met een donatie rond kerstmis. Haar idee was om kerstpakketjes te maken voor onze cliënten en om voer in te zamelen bij mensen uit haar eigen netwerk. Sindsdien helpt zij ons niet alleen met donaties, maar ook met alle marketing en communicatie voor de Dierenvoedselbank De Waadhoeke. Graag stellen wij haar even aan u voor!"Mijn naam is Jolien en in het dagelijks leven ben ik ondernemer. Ik fotografeer honden door heel Nederland en heb sinds kort van deze uit de hand gelopen hobby mijn werk kunnen maken. Eind 2020 kreeg ik het idee om vanuit mijn bedrijf een donatie te doen aan een lokale stichting. Na wat rondkijken naar stichtingen en instanties in de buurt, wist ik dat ik graag een steentje bij wilde dragen aan een partij die kleinschalig is en zich persoonlijk inzet voor dieren die steun nodig hebben. Zo kwam ik in contact met dierenambulance en dierenvoedselbank de Waadhoeke, wat hoofdzakelijk gerund wordt door twee ontzettend fijne, energieke en betrokken mensen. De combinatie van een dierenambulance en tevens dierenvoedselbank vind ik een prachtig zinvol concept."


"Rond kerst heb ik een oproep geplaatst op mijn social media of mensen wilden meehelpen door middel van donaties, al dan niet in geld of natura voor de dierenvoedselbank. Deze behulpzame mensen in mijn omgeving hebben er voor gezorgd dat er voor alle cliënten van de voedselbank een kerstpakket kon worden samengesteld met daarin een voerbal en allerlei snacks voor huisdieren. Ook is er een mooie hoeveelheid voer gedoneerd in de vorm van brokken en blikvoer, samen met nog wat speelgoed, halsbanden en riemen."


"In 2021 blijf ik me graag inzetten voor deze fijne stichting, door middel van het verzamelen van nog meer voer en goede, nette spullen voor huisdieren. Ook ga ik komend jaar ondersteuning bieden, als vrijwilliger bij de stichting, op het gebied van marketing en communicatie. Zo ben ik inmiddels begonnen met het opzetten van een compleet nieuwe website voor de dierenvoedselbank. Ik verwacht dat de website op korte termijn online is en hopelijk helpt dit ons om nog meer donaties te realiseren in de komende jaren."Wil je graag meer weten over Jolien? Bekijk gerust haar website om te kijken wat zij doet in het dagelijks leven.


www.pixiemedia.nl

www.pixiefoto.nl


81 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page